Fisking uten snipp

Kawage ligger bare et steinkast ved sjøen og vi har sett at flere står å fisker ute ved moloene. Vi måtte derfor prøve å fiske en gang. Manabu, som flere av dere kjenner og kona Saori besøkte hos oss for ikke så mange dagene siden. De bor nå i Kobe, men skal flytte om ganske kort tid til Suzuka, nabobyen vår. Manabu skal bli prest der etter at Sowa ble flyttet til en annen kirke. Manabu og Saori fisker i Kobe, og visste akkurat det som vi trengte for å få storfisken! Men det ble mer morro enn storfisk og resultatene ser du her:

Fisking i Kawage Fisking i Kawage Fisking i Kawage Fisking i Kawage

Be gjerne for dem nå som de skal reise fra en storby til småbyen Suzuka og nå som de skal inn i ny tjeneste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *