Vi gleder oss over enda en nydøpt!

Dåp YamamotosanSøndag ble Yamamoto-san døpt i Kawage. Han har nok flere av dere lest om i Budbæreren. Per Kivle foretok dåpen, noe som betydde mye for Yamamoto-san. Per og Torveig Kivle er i Japan en måneds tid for å besøke venner. Yamamoto-san har kjent Per fra sine ungdomsår og frem til i dag. Han har kjent til Jesus siden han var ung, da han vokste opp i en kristen familie, men tok altså ikke imot Jesus før nå i det siste. For oss en det sterkt å kunne se 2 bli døpt på under en måned. Det er sjeldent i Japan. Be gjerne for disse to nyfrelste og nydøpte at de kan bli bevart og beskyttet i Jesus.

På dåpsgudstjenesten kom det mange for å se dåpen og noen kom også for å møte Kivles. Men det kom også andre pga en bok som er levert i nabolaget. De to nyfrelste har den siste tiden vært enormt flinke til å levere ut en evangeliserende gratisbok som heter “kraft for å leve”. Den er subsidiert av amerikanere som til og med har kjøpt reklame plass på de nasjonale TV-selskapene om denne boken. Ingrid Aske bestilte 1000 og menigheten har vært flittige til å levere ut denne.

I dag kom det ei dame som fikk boken. Hun kom sammen med ei veninne. De har aldri vært i Kawage tidligere og vi er svært glade for at de kom. De var sammen med oss under hele gudstjenesten og også med på dåpsfesten. Be gjerne om at disse to skal oppleve Guds kjærlighet gjennom våre menighetsmedlemmer.

Dåpsfesten

1 thought on “Vi gleder oss over enda en nydøpt!”

  1. Dette er sterkt! Utrolig fint at Per Kivle kunne døpe Yamamotosan, etter så mange år. Det skjer virkelig ting i Kawage!! Gleder meg til gjensyn med gamle medlemmer, og å treffe nye i menigheten til jul.

    Hilsen Espen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *