Vi teller ned dagene til GUS kommer

Vi kom for ikke så lenge siden opp fra et deilig sjøbad. Det er vel 25 grader i vannet og 28 i sola, men temperaturen synker og synker…. Nå som kulda setter i vil kanskje bloggen få mer innhold (for å holde varmen) hehe.

I disse dager har vi sommerfugler i magen. Det er bare under en måned til teamet fra Gå Ut Senteret (GUS) kommer. Det blir kjempebra. Vi planlegger et godt opphold for de fire som for ikke lenge siden startet på GUS. De skal bo i Kawage i 5 måneder og arbeidet i området her. Det er mange utfordringer med å få et team og vi vil sette stor pris på forbønn i denne tiden.

Forbønnsemner:

At GUS teamet skal oppleve at de er i Guds ledelse og at språkbarriæren ikke skal bli til hinder. Be gjerne for at de får gode relasjoner med naboer og at Gud leder dem til døråpnere. Be at de blir beskyttet med Guds fulle rustning slik at djevelen ikke kan skape split, ødelegge, demotivere teamet,… Be også for menighetene som vil bli kjent med dem. At menighetene ser det store potensialet i dem. Be at nådegavene blir til velsignelse for enkeltpersoner.  Be også spesielt beskyttelse for Ruth Kari spesielt som har ansvar for teamet.

Les mer om Gå Ut Senteret her: http://www.gus.no/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *