Ingrid flyttet

Ja, nå har Ingrid flyttet fra blokkleilighet til hus i Kawage. I går kveld hadde vi bønnevandring sammen i huset. Som i de fleste hus, var det flere religiøse elementer i huset. Godt å be om Jesus beskyttelse fremfor disse avgudselementene. Huset ligger i det området Anne Mari og Espen Topland bodde for noen år siden. Den nye naboen til Ingrid som hun har kjent en god stund, har ordnet alt sammen. Men vi opplever også at Gud har vært med i spillet. For denne timingen var bare perfekt. På lørdag lander GUS teamet og skal bo hos oss litt før de flytter inn i Ingrids hus. Hun reiser til Norge for arbeide der noen måneder. Menigheten har vært i sving med vasking og rydding i huset. Her ser du noen bilder av noen av oss.

Ingrids hus - nedvasking Ingrids hus - nedvasking 2

Paul, meg og en vennSpesielt er vi glad for at Paul Mikaelsen, broren til Ruth, kommer hit og skal bo sammen med GUS teamet, lære seg noe norsk og hjelpe teamet. Han skal ikke være noe form for leder, men hjelper. Japansk er morsmålet hans, så dette er en stor gave til oss, ikke minst for Ruth. Be gjerne om at hele dette teamet blir godt knyttet sammen og at satan ikke skal ødelegge et godt teamfellesskap.

INSERT_MAP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *