Gratulerer med dagen, Jesus

Gratulerer med dagen, JesusGratulerer med dagen, ja det er kanskje litt rart å si det nå, men vi ønsker å lovprise han hver dag og gratulere han på mange måter! Sist søndag hadde vi Tomasmesse i kirken. Alt var planlagt og gjennomført av Magara-san som går i menigheten. Kreativt med nye spennende elementer i Tomas messa. Bursdagskake til Jesus der vi tente lys hver for oss og satt den på kaka. På samme bord kunne du også gi kollekt. Et annet sted var det forbønn/bønne knelebenk, sted der du kunne ta en byrde (stein) og legge den fremfor Gud. Bøker med bibelhistorier som en kunne bla gjennom. Og en ny vri der en kunne helle opp vann i et selvvalgt glass. Det symboliserer at vi er forskjellige og vi trenger å bli fylt av den Hellige Ånd på forskjellige måter. Denne søndagen var jo 1. advent og da tente vi selvfølgelig første lys på adventsstaken. Bursdagskaka spiste vi opp etterpå og de som ikke hadde fått lagd julekranser, fikk gjort det. Plast-juletreet ble pyntet og blinkende lys satt på. En perfekt start på julen i Kawage kirke. Denne gangen kom det også ei ny dame til kirken. Koslig. Hun er kristen.

Happy Birthday Jesus 2Tomas messeJuletrepyntingJulekranslaging

1 thought on “Gratulerer med dagen, Jesus”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *