Kinki kirkens nyttårsmøte

Kinki 6Hvert år holder Kinki nyttårsmøte. Det samler folk fra alle menigheter i Kinki kirkesamfunnet. Nye ble presentert. På bildet til venstre ser dere de tre nye for året (ettåringen “Mie”, Ivan og Rut Terese Fjeld + to som er på besøk hos oss, Torbjørn Jakobsen og kona Saori. Kanskje vi ser mer til dem senere her i arbeidet i Japan?

Teamet og oss var med selvagt. Denne dagen, som treffer på en mandag hver gang jeg har vært her er fridag for japanere. Det er pga av at det er en festdag for alle som blir 20 år i løpet av året. De feires da de dette året kommer inn i de voksnes rekker, det er nå de er myndige. Teamet + ei som besøker teamet blir 20 år i år og ble derfor tatt frem og bedt for. i løpet av dagen hadde de flere innslag. Se bilder og videoer under.

Kinki årsmøte 1 Kinki årsmøte 2Kinki årsmøte 3Kinki årsmøte 4Kinki årsmøte 5

[HTML1]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *