GUS teamet reist

GUS teamJa, nå blir det stille her i Kawage en stund fremover.Cry GUS teamet som har vært her i litt over 4 måneder dro hjem i går fra Osaka. Jeg, Knut Ola, kjørte dem med bil, og vi måtte dra 05:30 for å være helt sikre på at de rakk flyet. Det gjorde de med 4 timers margin. Så det ble frokost og god tid til å sjekke inn den svære bagasjen som noen av dem hadde.

Vi er svært glade for at de var her denne perioden, selv om det er et stort ansvar og mye arbeide. De har åpnet mange dører som vi ikke hadde klart. Skapt mange vennskap og klart å videreføre de mest naturlige av dem til oss. Kinkis ungdommer har også forandret seg og blitt utfordret på mange måter. Kanskje den største å snakke engelsk, men også det å få “en utenlandsk venn”, som japanere ofte er veldig stolt av.

Det hadde vært umulig å gjennomføre teamet dette året uten hjelp fra Paul Mikaelsen, broren til Ruth, som bodde sammen med dem og oversatte, slik at de kunne oppleve å yte maksimalt. Japanere skjønner ikke mye engelsk, og da kan det være vanskelig å føle seg brukbar uten å kunne kommunisere. Den siste måneden har de vært i mange Kinki kirker og forkynt, danset, sunget, hatt muppet show osv. Alt kan oppsummeres i denne videoen under som Paul har laget. Vi takker teamet for deres enorme innsats i Guds rike.

Get the Flash Player to see this player.

For å starte filmen, trykk play knappen ( > )For fullskjermvisning, trykk på knappen under til høyre for videoen [o]

1 thought on “GUS teamet reist”

  1. Tusen takk i det hele tatt for at vi fikk komme! Du og Ruth har nå også en del dere har bidratt med slik at vi kunne yte maksimalt! Merker at jeg savner dere allerede, er så rart å være i Norge igjen altså! Lykke til med videre arbeid og språkstudier (siste kun til deg Knut Ola). Klem fra Amalie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *