Dåp i Kawage 11. mai!

Ja, nå blir det fest igjen. Datoen er satt og Youko skal bli døpt i Kawage kirke 11. mai 2008! Hun kom uanmeldt til kirken rundt jula og ønsket å bli døpt. Siden da har hun fått dåpsopplæring. Vi er takknemlige får å få gleden av å ha henne i kirken og blandt annet oppleve hvordan Gud taler gjennom henne gjennom klassisk musikk. La oss omslutte henne i bønn! Dåp er noe av det største vi får oppleve her i Japan. Selv om det fortsatt er få, er det derimot fantastisk å se at nye brødre og søsken sier ja til Jesus. I Japan opplever vi for det meste voksendåp, kanskje til ettertanke for hva som er normalen i Norge?

1 thought on “Dåp i Kawage 11. mai!”

  1. Dette er gledelig og jeg takker Gud for det! Og for dere! Glem ikke oppmuntringen fra John Olav som siterte en annen misjonær: “De best tilgjengelige misjonærer nå!” Lykke til med språkutvikling og ikke minst med stemmepleien din, Rut Kari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *