Nå begynner varmen – grillparty

Temperatur som bare vil oppover..

Det er nok bare dem som har vært i Japan om sommeren som kan skjønne hva vi har i vente. Fra i går startet temperatur og fuktighetsreset. Nå går det bare en vei – og det er oppover. Gradestokken skal til 35-40 grader og fuktigheten opp mot 90 %. Da skal du skjønne det blir virkelig varmt…! (5-10 grader lavere om natta) Men på den tiden er vi på kort hjemmeopphold i Norge.

Årets første grillparty

Vi sitter nå i shirts og i går hadde vi årets første grillingparty med venner fra nabolaget og kirken hjemme hos oss. Vi grillet kjøtt på den brasilianske måten, i regi av en brasiliansk japansk familie som var her. Fantastisk godt!

Under ser du bilder av noen av gjestene. Det brasiliansk-japansk ekteparet med barn er ikke troende, så et glimrende forbønnsemne.

1 thought on “Nå begynner varmen – grillparty”

  1. Hei på dere,

    lenge siden dere har hørt noe fra meg. Spennende å lese om alt som skjer, både med språkskole på kokusai daigaku, brasilianske venner, kinesisk mongoler, dåp til pinse. Gøy at så mye skjer. Gleder meg til å treffe dere i sommer.

    Ha en flott pinse med dåp.

    Hilsen Espen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *