Misjonærsamling

Ca en gang i måneden samles NMS og Frikirkens misjonærer til misjonærsamling. Denne gangen var vi i Kikyougaoka der Yukiko Idland holder til. Denne samlingens høydepunkt var å ønske Odd Bjarne Ellefsen velkommen tilbake til Japan som misjonær. Han skal arbeide i byen Hannan og være knyttet opp til de omliggende menighetene. Les mer på hans blog: www.oddbjarne.blogspot.com. Samme dag var også Reidun og Arne Jørgensen tilstedet som bidro med andakt og mimring, da Kikyougaoka var det stedet de begynte etter endt språkskole.

Etter misjonærsamlingen ble Jørgensen over til Kawage. Om noen uker skal vi treffe dem igjen i Takarazuka sammen med Arnfinn Løyning, Nora Gimse i anledning av ny avtale mellom Kinki kirken of Frikirken skal gjennomføres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *