Introduction of pastoral team

Hello, we are the Mikaelsens.  We came to Takarazuka in the spring of 2005, in order to pastor the Lutheran church here.

We are enjoying this place, making many friends, and sharing Christ’s love with many people.

Nathan enjoys playing gospel music on the guitar, playing chess or shogi, and also playing ping-pong or tennis. He also likes to make new friends at the University nearby.

Ingebjørg er glad i å bake, og brød må vi bake ofte, for grovt brød er både vanskelig a finne, og også dyrt å kjøpe. Ellers bruker jeg mye tid på samtaler med folk som enten stikker innom kirken (vi bor i andre etasje på kirken), eller som ringer på telefonen.  Nå er jeg med i et kor som er satt sammen av flere menigheter her i området, og vi øver på julesanger som vi skal synge på en julekonsert den 12.desember.

1 thought on “Introduction of pastoral team”

  1. Just wanted to say thanks for calling earlier . . . It was great to hear from you, and also to see that the Lord is continually blessing your ministry in Japan over all these years! If you and Inge are ever in Tokyo, we’d love to see you anytime! Brenda (Gossage) Ishida & Yoshitsugu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *