Velykket Soul Children oppstart

Lørdag ettermiddag startet vi opp Soul children i Kawage. Det var kjempegøy. Flere enn jeg hadde turt å håpe på kom, 8 ungdom. Vi lekte, varmet opp stemme, sang, så på youtube fra Soul Children i Norge, hadde kort andakt, lekte litt til. Vi øvde inn 1 sang (We are the soul children) og starten på en annen (Sing Hallelujah). Alt i løpet av en time! Japanske ungdom er supertravle, men i dag har de fleste startet vårferie og da var det kanskje lettere for noen av dem å komme. Det ser ut som at 1 time passer perfekt inn i timeplanene dems. Det virker som om at de fleste ønsker å bli med neste gang også, og noen av dem ville ta med seg venner. Du kunne se det på smilene og gleden de uttrykte at dette var gøy. Ruth hjalp meg masse med ord jeg ikke kan på japansk og å snakke når jeg måtte gjøre praktiske ting. Ungdommene er frie og koser seg når de synger. Og jeg har det like gøy!

To ting som overrasket meg: 1. Ei av jentene kom til meg og sa at hun gjerne ville synge solo. 3. En av guttene kom med ideer til bevegelser til sangene også. Dette høres kanskje helt normalt ut for norske ungdom – men det er ikke tilfelle i Japan. Så her har bønn virkelig være med å forberede atmosfæren. Takk!

Mens vi øvde kom Nora Gimse og Arnfinn og Gro Løyning direkte fra flyplassen. Flott de kunne se litt av oppstarten. Nå skal de være her en ukes tid for å møte oss og Kinki ledelsen. Vi er velsignet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *