Sakura og Kawage blomstrer. Studenter!

Kirsebærblomstene blomstrer for fullt her Japan. Kawage gjør det samme. Vi har hatt over 20 på gudstjeneter to søndag er på rad! Det er bra til å være Kawage. 5 av dem var studenter går på Universitetet.

Universitetet, noen steinkast fra oss, har nettopp begynt nytt skoleår og har fått nye stundenter, og gamle og nye studenter har også funnet veien til kirken. Forrige søndag kom 3 fra Myanmar og 2 fra Kina. I dag kom det en til fra Myanmar og ei til fra Kina. Noen som kom sist uke kom ikke denne gangen. De fleste av dem er kristne eller har kristne foreldre. Bønnemøter skal nå startes opp igjen på skolen.

Når vi snakket om studenter, har vi hørt at 3 studenter fra Norge og en fra USA har søkt på SJP, Study Japan Program, på Universitetet. Vi er sikre på at vi kjenner en fra Norge og en fra USA, men flere har kontaktet oss i løpet av årene, så kanskje har vi vært i kontat med flere av søkerne. Amerikaneren besøkte oss og skolen i januar, og da lederen for internasjonale studier spurte han om hvorfor han vil studere i Japan og bo i Japan svarte han kontakt, jeg vil være et vitne for Jesus Kristus. Tøft gjort! Vi gleder oss til de kommer og vil hjelpe dem så langt det er mulig. Vi håper selvsagt at de ønsker å bli aktive i Kawage menighet.

Sakura (kirsebærblomstringen) er helt på det beste, og regnet i morgen vil nok fjerne de siste sporene. Vi har fått flere lunsjer på japansk vis. Sitte under et tre og spise mens blomstene faller over oss. I kveld tok vi middagen sammen med våre to kanadiske venner, Joe og Domenique. Så ristet vi på treet og tok bilder! Alle bildene er tatt under samme favorittre.

1 thought on “Sakura og Kawage blomstrer. Studenter!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *