Studenter i kirken

Siden april har vi hatt godt oppmøte av studenter i kirken. Det er veldig motiverende. Når menighetsrådet også er glade for at vår kirke kan være med på å utruste studenter som sannsynligvis aldri vil bli faste medlemmer, så er det også svært gledelig. Og det blir kanskje dåp av ei av de kinesiske studentene i løpet av året.

Dåp i år?

Ingrid Aske har nå dåpsundervisning en gang i uken med ei av de kinesiske studentene. Hun kan ikke så mye japansk ennå, men de klarer å kommunisere og forstå hverandre. Kanskje det blir dåp i løpet av året?

Studentmøte på torsdager

Hver torsdag møtes rundt 10 studenter, fra Myanmar, Kina og  Japan.  De fra Myanmar og Kina har en tro, mens japanerne som de har invitert har aldri eller knapt gått i en kirke. Det er gledelig å se at også japanerne kommer hver torsdag. 3 gutter og ei jente. Og programmet? Ja, det er enkelt. Etter siste time på Universitetet, kommer de til kirken, og så etter hvert begynner vi med bibelundervisning på engelsk og japansk. Sist torsdag startet vi med å undervise pkt 1 i 4 spiritual laws, som er å undevise evangeliet. (se den norske utgaven her). Etter undervisningen spiser vi mat sammen. Hver torsdag har vi en matrett fra et land i verden. Vi har spist, Italiensk pasta, Nuddelrett  fra Myanmar, Tacos (mexikansk), Ekte kinesisk Gyoza,… Vi bruker mye tid på det sosiale og også prøver vi å synge sammen. Be om at disse studentene blir kjent medt vår Frelser.

Opptreden i kirken og lovsangsmøte

Forrige måned hadde vi lovsangsmøte etter gudstjenesten. Pastor paret Manabu og Saori Kurizaki som arbeider i Suzuka kom med initiativet, og vi slo til. Vi sang kjente sanger og lærte nye sanger. Det var en flott time. Under gudstjenesten fikk vi studentene til å synge More love, more power. Etter møtene, spiste vi middag sammen. En helaften for kropp og sjel! Ettåringene Silje og Eli la frihelgen sin til en tur til oss i Kawage, og de fikk oppleve Kawage på sitt beste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *