Velkommen til Andrew Pace!

Sist uke landet Andrew Pace og kom til Kawage. Han skal studere japansk på Suzuka Internasjonale Universitet dette halvåret og deretter skal han studere videre på universitetet på 3 klassetrinn. Andrew kommer fra Kentucky, der Ruth sin søster og bror bor. Andrew er en kjempekar som er virkelig tilstedet og interessert i mennesker. Han viser klart hvem han tror på, og han ønsker å jobbe med oss i kirken.

To dager etter at han landet, hadde vi et velkomstparty med studentene som kommer til kirken. Vi hadde en sang og spiste sushi sammen (temaki). Nå er vår studentgruppe utvidet med et land til, japanere, kinesere, norske, malasia og nå amerika. Under samlingen overasket han oss alle ved å snakke kinesisk til våre kinesiske studenter. Og han kan visst det flytende. Han ønsker også å lære seg portugisisk, og han er veldig glad at det er mange brasilianere her i området. Be gjerne for han og at han skal få en flott tid her som student, men også som et vitne for Jesus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *