Mange kom til kirken sist helg

Det er godt å komme igang igjen med arbeidet her i Mie fylket. Dagene har vi pakket godt med program og vi har allerede truffet så og si alle i menigheten og i nærmeste vennekrets. Fordelen med mye program er at vi kommer raskere inn i døgnrytmen.

Sist uke startet et nytt skoleår her i Japan, og vi satte igang igjen Genki Kids, engelsk undervisning for barn. Nå som vi har en familie fra Sendai boende hos oss der moren snakker flytende engelsk, fikk vi god hjelp til undervisningen. Mange barn kom. Etter samlingen hadde vi menighetsmøte, første som vi har uten Ingrid Aske som er på et lenge planlagt Norgesopphold.

Lørdag var Gospelkorøvelse, og som vanlig kommer det mange sangglade menn og kvinner, de fleste uten en tro på en frelser. Andakt, sanger og bønn må vi fortsette å be om forandre deres hjerter. 2 har kommet til tro gjennom dette arbeidet siden oppstarten av koret for flere år siden.

Søndag kom det hele 35 til gudstjenesten. Kawage er mer vant til 20, alt etter sesongen. Denne dagen var det ikke nok lovsangshefter til alle. Etter gudstjenesten tok vi teen og kjeksene ut til den nærmeste parken og fant et fint kirsebærtre. Som de fleste japanere gjør på denne årstiden, koste vi oss under det flott blomstrende treet.

Vi tenker og ber over situasjonen nord i Japan. Det er mange store jordskjelv lenger nord. Men vi opplever at det er trygt her i Mie. Skjelvene rekker ikke ned hit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *