Kids` Cooking Class!

En gang i blandt har vi en liten koke-      klasse for noen barn i et nabolag hvor en        av mødrene som  tilhører menigheten            her bor.

I dag var vi 16 stykker, med smått og              stort, selv i en trykkende varme på                    rundt 35 grader.

Derfor lagde vi “SALAT PIZZA“ i dag.          Pizzabrødet stekte vi i ovnen, og så                  smurte vi på en ostekrem før barna fikk          fritt løp  til å legge på det de ønsket—–          eller skal vi si likte.  Det ble spinat,                    paprika, crab sticks, skinke, brokkoli,             og mye annet!  Barna hadde det kjempe-         gøy!                                                                                 Etter at vi hadde sunget for maten og               spist godt av maten, hadde Nathan en             andakt med bibelfortellinger, og som dere     kan se, satt barna som lys (eller høner på       et vagle?) og hørte på!                                                                                                                                                                Ja, dette er også en form for evangelisering!  Og vi blir kjent med, og venner med, damene i et nabolag vi ellers aldri hadde fått inngang i.  Nozomi, som stiller huset sitt til disposisjon, er kjempeglad for denne anledningen til å dele med venninnene sine  om det som har blitt så kjært for henne,  nemlig Jesus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *