Leir – Vi drar til Nojiri med ungdommer

I dag kjører vi 3 biler fra Takarazuka og Kawage opp til hyttefeltet på Nojiri i Nagano. Vi blir 22 tilsammen. I fjor gjorde vi det samme og det var en stor suksess. Flere av dem som deltar kjenner ikke Jesus. Be spesielt om at de vil få et møte med Han. Vi kommer til å bo i to hytter. Den ene er bygd av Per Kivle som Nathan og Ingebjørg overtok for flere år siden. Så leier vi nabohytta for å få plass til alle. Vi kommer til å ha bibelundervisning fra Apostlenes gjerninger. Begrepet Nojiri er et hytteområde ved innsjøen Nojiri. Lufttemperaturen er 5-10 grader lavere enn der vi bor, noe som gjorde at de første misjonærene fra vesten valgte å legge den varme sommeren  opp til fjellområdet rundt Nojiri. Hyttene er av enkel standard med tynne vegger, mange innsekter og utedo, men det har fra starten av vært strøm. I de siste årene er dusj og varmtvann lagt inn og da er det rene luksusen!

Det er over hundre hytter av samme standard. De første ble bygd på 20-tallet, og det bygges fremdeles. Det ble fra starten av opprettet en stiftelse slik at området rundt hyttene kan være tipp topp. De har laget golf bane, tennisbane, aktivitetsbygg der de kan ha møter, badested med stupebrett og brygge for alle som har små seilbåter.

 

Under er noen bilder fra i fjorårets camp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *