Tilbake i Japan

Vi er kommet tilbake til Japan. Med 6 timers flyforsinkelser landet vi i  Japan søndag kveld. Festen som var arrangert for Marianne Jacobsen og oss fikk vi ikke med, men noen var igjen da vi kom til kirken 2230. Dagen etterpå dro Marianne Jacobsen tilbake til Norge. Hun har hatt praksis i Japan litt over en måned, 2 uker i Takarazuka og 4 i Kawage.

Vi er ikke kommet helt inn i døgnrytmen, men det ordner seg nok etter en ukes tid får vi håpe.

Tirsdag 17. april ble Karen 2 år! Vi feiret med familien i Norge sist fredag, men på selve bursdagen inviterte vi studenter, menighet, venner og venner av venner til en stor feiring. Folk tok med mat og kake ble laget. Over 20 kom, så vi trengte ikke å fyre. Karen tar Japansken kjapt tror vi, da hun repeterer alt som alle sier.

Samme dag fikk vi også noen fine timer for å se og nyte kirsebærblomstringen. Den var over der vi bor, men en halvtime unna, opp i fjellene, er blomstrnigen for fullt. Vi har hatt flotte måneder i Norge med familie og menigheter. Men det er godt å komme tilbake til Japan, som er vårt hjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *