Årets sommerleir på Nojiri

1-3. september tok vi med 20 ungdom og noen voksne på leir til Nojiri. En uke før så vi på værmeldingen at en tyfon var på vei akkurat disse dagene. Vi satt igang bønneaksjon på facebook, med ønske om at tyfonen skulle skifte retning eller oppløses. Og vi fikk svare! Den oppløste seg, og regnet som var fryktet å komme i bøttevis, ble bare med noen dråper innimellom!

Nojiri der leiren ble holdt ligger i Nagano fylke i Japan, 5 timer fra Kawage. Dette var tredje gangen vi misjonærer Mikaelsen og Topland arrangerte leir på Mikaelsens hytte, som ligger i flotte omgivelser ved vannet Nojiri, med tilgang på mange flotte uteaktiviteter. Deltakerne, som var hovedsakelig ungdom fra Kawage kirke, har sjelden fri fra skole og jobb. Og flere fortalte oss at dette ble årets sommerferie!

Nathan og Ruth holdt 5 bibeltimer med smågrupper etterpå og en vitnekveld. Noen av deltakerne som deltok var ikke kristne. Programmet ellers var fylt med mange aktiviteter som seilng, golf, tennis, basketball, svømming og spillkveld. Hytta ble i sin tid bygd av Kivle i en tid da hjemreise til Norge var uaktuelt og somrene der de tjenstegjorde alt for varme. Det gjorde at misjonærer fra mange land søkte sammen og bygde sitt sommerparadis i høylandet som vi fortsatt kan glede oss av.

 

Nojiri camp 2013

Nojiri camp 2013

Nojiri camp 2013

Nojiri camp 2013

Nojiri camp 2013

Nojiri camp 2013

Nojiri camp 2013

Nojiri camp 2013

Nojiri camp 2013

Nojiri camp 2013

Nojiri camp 2013

Nojiri camp 2013

Nojiri camp 2013

Nojiri camp 2013

Nojiri camp 2013

Nojiri camp 2013

Nojiri camp 2013

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *