To studenter blir døpt til Jul

Kawage har fått på to gudstjenester to fantastiske nyheter. To jenter ønsker å bli døpt. Og det blir under selveste Julegudstjenesten! Hun ene er japaner og hun andre er indre-mongoler. Begge er studenter. Hun fra Indre Mongoleren ble vi kjent med gjennom studentarbeidet i Kawage og japaneren kom til kirken etter at hennes mor ble invitert til kirken. Hennes mor ble døpt for snart to år siden, også på  julaften!

Disse to jentene går til dåpsundervisning hos Ingrid. Dåpen er ikke et bevis på fullført undervisning, men gjøres ofte underveis i undervisningen når det er naturlig, og når de kan si at jeg tror på Jesus. Vi hadde tidlig i høst dåp av ei annen student, og begge av dåpskandidatene var tilstedet. Det var nok det siste puffet som skulle til for at de også ønsket å bli døpt. Vi får be om at denne “snøballen” blir fra 1 dåp, til 2 dåp og så 4, 8 16, 32. Ja vi kan drømme, men alt er mulig for Gud!

praise

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *