Barnas Jul i Kawage

 

I år gjorde vi lite for å annonsere barnas jul, men allikevel ble kirken fylt og nesten alle gavene som vi hadde forberedt ble delt ut. Det betyr at det kom nærmere 40 barn + voksne. De fleste av dem ser vi stadig i våre sammenhenger, og også hvert år på barnas jul, men det er nå spesielt flott å se at Karens barnehagevenner også kommer. To fra hennes klasse i barnehagen kom. Kvelden bestod av pepperkakebaking, juleevangeliet og gå rundt juletreet. Ingrid Aske har oversatt O Jul med din glede til japansk som alle synes er kjempegøy. Denne kvelden fikk vi god hjelp fra Marianne Jacobsen til å steke alle kakene barna lagde. Til slutt fikk alle med seg noen kaker og en pose med godteri og mikan (som er mandarin).

Children's Christmas in Kawage Children's Christmas in Kawage Children's Christmas in Kawage Children's Christmas in Kawage Children's Christmas in Kawage Children's Christmas in Kawage 131213_175229 131213_181713 131213_181825

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *