Sterk avskjed med Ingrid i Kawage

Ingrid hadde sin siste dag i Kawage 6. april. Nå er hun blitt pensjonist, noe som ennå ikke er helt gått opp for oss. Vi fikk jobbet tett sammen med henne i 7 år, og det er og blir rart å ikke arbeide sammen lengre. I et misjonærliv blir våre misjonærkollegaer som en familie. Og kanskje det normale i Norge er at når en pensjonerer seg får en mer tid til sine fritidsaktiviteter og også sin familie. Dette stemmer ikke for misjonærfamilien, og det blir et skarpt skille. I tillegg må en si farvel til alle sine japanske venner, menighetsfamilie, og ikke minst fritidsaktiviteter og samtidig gi, selge eller flytte sine ting til Norge. Det er nok ikke bare for oss det ikke har helt gått opp for. De fleste ex misjonærer har nok kjent på den ekstreme overgangen til det å komme “hjem”.

Derfor ber jeg dere alle om å spesielt ha Ingrid i bønnene deres, og også i gjerningene deres når det er naturlig.

Ingrid er nå i Norge og hun etterlater seg mange hull av de oppgavene hun hadde i Kawage. De hullene var hun flink til å tette, ved å gi andre ansvar for å fylle disse. Det er godt å se at Gud leder mennesker inn i disse “hullene”. Og det er godt å se at folk i menigheten tar virkelig ansvar. I tillegg har hun også vært flink til å videreformidle visjoner og det Gud la hun på hjertet den siste tiden over på oss andre. Det betyr mye for oss.

Sist søndag fikk Kawage pluss ulike gjester, oss Frikirke misjonærer, vår misjonsleder Terje Bjørkås og redaktør av Budbæreren Anne Kristine Wiecek sagt farvel, men på gjensyn til Ingrid Aske.

Bilder sier mer enn ord. Her er bildene fra avskjeden i Kawage

Ingrid Aske's last day in Kawage.

 

Ingrid Aske's last day in Kawage. Ingrid Aske's last day in Kawage. Ingrid Aske's last day in Kawage. Ingrid Aske's last day in Kawage. Ingrid Aske's last day in Kawage. Ingrid Aske's last day in Kawage. Ingrid Aske's last day in Kawage. Ingrid Aske's last day in Kawage. Ingrid Aske's last day in Kawage. Ingrid Aske's last day in Kawage. Ingrid Aske's last day in Kawage. Ingrid Aske's last day in Kawage. Ingrid Aske's last day in Kawage. Ingrid Aske's last day in Kawage. Ingrid Aske's last day in Kawage. Ingrid Aske's last day in Kawage. Ingrid Aske's last day in Kawage. Ingrid Aske's last day in Kawage. Ingrid Aske's last day in Kawage. Ingrid Aske's last day in Kawage. Ingrid Aske's last day in Kawage.

1 thought on “Sterk avskjed med Ingrid i Kawage”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *