Flere lovsynger i Kawage

Lovsangsbandet utvidesKawage er velsignet med mange ungdom. Sist søndag fikk vi med oss flere av disse til å lede lovsangen. Takuma, en elev på videregående skole spilte piano for første gang under hele gudstjenesten. Han er en flink klassisk pianist, og veldig modig til å lære seg og også besifring.  Før gudstjenesten øvde vi på lovsangene sammen med dem som ønsket å bli med denne gudstjenesten. Denne søndagen var Yuka på gitar, hun lærte gitar i Kawage for noen år siden, Nao på bass, Lintaicho på Kajon, Kaka, Daisy og Ruth forsangere. Vi gleder oss i fortsettelsen! Omtrent i ett år har 3 av oss øvd en time før gudstjenesten, men nå prøver vi å få med oss alle som vil lede lovsangen. Be om at lovsangen blir mer enn toner. To av dem som spilte denne gangen er ikke døpt, men Jesus er nær dem!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *