Women in Prayer

Mothers in PrayerTo år siden traff jeg en dame som fortalte meg om Mothers in Prayer. Det er mødre som samles for å lese i bibelen om et tema, prise Gud i bønn og ber for barna sine. Jeg og to andre mødrer begynte med Mothers in Prayer her og møtes en gang i måneden. Hver gang er det tårer, latter og bønnesvar. Det er veldig enkelt og kort ( 1 time), men en stund sammen som betyr mye for oss alle. Nå har jeg begynt en ny gruppe med to andre damer. Drømmen min er at de fire som har opplevd dette som en velsignelse kan også begynne sine grupper og velsigne andre. Jeg har truffet andre Mothers in Prayer mødre her i Japan som også har opplevd at ikke kristne har blitt med og blitt frelst igjennom å be.

Her kan du lese litt om det på norsk. http://momsinprayer.no/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *