Huseier vil vi skal flytte

469737_10150679732405339_303782368_o

Fil 4.6 “Vær ikke bekymret for noe! Men legg alt dere har på hjertet, fram for Gud. Be og kall på ham med takk.”

I sommer fikk vi telefon om at huseier ønsker å avbryte leiekontrakten med oss. Han skal rive ned huset og bygge et nytt hus for sin datter. Å rive hus er helt normalt i Japan. Her vil folk ha nytt, og jeg kan på en måte forstå det da det er mye slitasje på husene i Japan pga fuktighet, kulde, ekstrem varme og tørke. Meldingen kom overaskende på oss, men vi var ikke i sjokk. Vi skrev i et bønnebrev da vi hørte dette: “Gud leder og vi vet at han har et sted for oss. Be om at vi finner et sted snart og at vi kan også beholde barnehageplassen for barna.”

En tid senere fikk vi et nytt brev som ikke ga svar på bønnemner, men mer som en velsignelse. Et brev med et innhold som var nesten utrolig til å være sant.

Nåværende huseier

1. betaler alle kostnader for vår flyttingen til nytt hus!

2. betaler depositum for det neste huset som vi skal leie! (tilsvarende 2 måneders husleje)

3. tilbakebetaler depositumet som vi betalte husleier i starten av leieperioden!

Dette er unormalt, men tenker vi gjennom en gang til, så er huseier lege pluss at han vil at flyttingen og omdømmet dems før datteren skal bygge hus her skal gå uten problemer. Vi har aldri møtt selve huseier, da alt går gjennom megler her i Japan. Det er misjonen som er leier huset, så alt dette er til stor fordel for misjonen!

Men i brevet stod det ikke noe om når de vil ha oss ut. Så vi regnte med at de ville ha oss fort ut med alle de økonomiske fordelene de ville gi oss. Derfor sprurte vi om dette. Noen dager etter fikk vi vite at det er i utgangen av mars neste år, dvs om 6 måneder. Det gjør at vi har god tid til å lytte på hvor Gud har tenkt vi skal bo.

Jeg snakket med naboen vår for noen dager siden. Så spurte han meg om vi leter etter hus? Jeg sa at det er det ikke så hast med. Vi tenker å leter etter et hus fra januar av. Og så har vi en som leter for oss, fortalte jeg han. Hvem er det? Spurte han undrende. Gud sa jeg. Han ble overaskende forbauset, men jeg repeterte at jo, jeg mener at Gud forbereder et hus for oss, så vi trenger ikke å bekymre oss. Tror han fikk noe å tenke på.

Er det ikke godt å vite at vi har en Gud som vi kan legge alt frem for!

Vil du bli med i bønneteamet vårt, kontakt Knut Ola

Fil 4.6 “Vær ikke bekymret for noe! Men legg alt dere har på hjertet, fram for Gud. Be og kall på ham med takk.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *